| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

If, no ale třeba to, co popisuješ u Báry je furt tabulkový vývoj..sice mírně hraniční, ale furt tabulkový~;) na chůzi je limit do 18m... jako to bych fakt neřešila, jestli dítě sedí v 7 nebo v 9m~;)...ale od toho jsou doktoři, aby nám řekli, co je ještě norma a co už není...

a ne, že já lítám k pediatře od jeho 15m, že mi dítě evidentně nerozumí, nereaguje na povely atd., a ona mi řekne, že je malej...a říká mi to i v jeho 2letech...kdy stále skoro vůbec nerozuměl, neukazoval..a jí se to furt zdálo normální ~q~~q~~q~

pak jsem narazila na tuhle diskuzi, a byl to šok jako kráva...najednou jsem si tady přečetla a ujistila se, že to fakt normální není...že spousta dětí na tom je ( nebo bylo) podobně, a jsou to děti bud s autismem nebo dysfázií...tak kurna teda, jak má vědět ženská, co má svoje první dítě...která nemá až tolik srovnání, kde je ten vývoj v pořádku...když s dítětem chodí na pravidelné poradny, a tam je vše v pořádku dle Dr.~q~~q~~q~ v každé stránce očkováku máme PMV v normě, i když ted vim, že nikdy nebyl... to je to, co mě neskutečně žere...že na tom Tygr mohl být už dávno líp..jen kdyby mi to kurna někdo řekl~q~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.