Holky, ahoj!
Zdravím i Terku - vítám Tě mezi námi. Koukám, že se musíš docela prát se životem, ale neboj, brzo určitě bude lépe /- viď, Matlásku/? Na každého to jeho štěstíčko čeká .... A my tady určitě budeme rádi, když k nám budeš docházet na pokec a podaří se nám Ti to čekání trošku zkrátit
Já jsem Eva, je mi 33 let a jsem z Trutnova - nyní ze ZL, ale bydlela jsem na Úpském nábřeží. Mám dva kluky, ale to ostatně vidíš z mého nicku
Jsou to třeštiprdla a dávají nám docela sodu, zlatíčka naše
Lili - tak včera jsem Tě opravdu na cvíču nezahlédla :-/ Omlouvám se, ale asi mi právě kapal pot do očí či co
Ve cvičení disciplína je, jen když by byla ještě v jídle - to by se to potom hublo
Teď je to opravdu špatenka, s pár kg jsem se vrátila zpět, protože jsem doma s klukama už 4-tý týden, jsou marod. Nejdřív měl Alexek zánět středního ucha, oba velkou horečku a když se z toho začali vylízávat, horečka opět vylétla a mají zánět dutin. Takže jsme každý druhý den na ORL a sedíme doma na zadku, kluky to nebaví, tak vymýšlejí hlouposti a já se rozčiluju a uklidňuju jídlem
(hlavně sladkým). No jo, co se dá dělat.
Jinak máte naprostou pravdu, počasí stojí za starou belu. Vzpomínám, jak každý květen byl krásný, teplý a sluníčkový, každé zkoušky, kdy jsem se musela v květnu nejvíc učit, byla největší vedra, občas i větší, než v létě - no ale toto ....
Tak Vás všechny zdravím ze ZL. No a abych nezapomněla - všechno nejlepší všem našim malým zlatíčkům tady ke svátku dětí
Papa, Eva