šla bych k nejbližšímnu neurologovi a trvala na magnetické rezonanci a hlavně bych se nenechala odbýt klidně jdi i rovnou do špitálu.Loni mi prasklo aneurisma v hlavě neurolog v Krči mě s krvácením do mozku poslal dobů s tím že si mám dát mokrý hadr za krk. Měla jsem podobné potíže šílená bolest hlavy, ztráta zraku a blokace krční páteře(neohla jsem hlavu směrem sdolů k hrudi) přežila jsem ale zázrakem druhý den jsem šla hned na operaci, nehraj si s tím a jdi včas na všechna vyšetření resonanci, angio, CT, 50% lidí umírá dřív než stačí dojít k lékaři.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.