mamí mám v sobě krev ? Jo Aničko máš. A ty jí taky máš ? Jo Aničko, všichni máme krev (následuje dlouhý výčet všech živočichů, kteří mají krev) a na co máme krev ? (následuje podrobný výklad oběhového systému přeložený do řeči tříleťáka).........dlouhé zamyšlení dcery a otázka jede nanovo mamíííí a když má pejsek krev tak já mám taky krev ? Jako zní to srandovně, ale když to zopakuje patnáckrát a občas proloží slůvkem proč, tak mám občas chuť zařvat a pro slepičí kvoč.
to samý s bouřkou- mamí kdy uvidím blesky ? Teď na nebíčku A kdy je teda uvidím ? Už teď ? a jak vznikají blesky ? A mamí už se ty mráčky srazej ? A mamí už se srazily ty mráčky ? Ne ještě ne- a teď už se srazej ? A kdy už se ty mráčky srazej a budou blesky. Mamí budou blesky ? A byl to teď blesk ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.