já myslím, že ti prvně dají výzvu k vysvětlení nepřítomnosti.
Oni třeba taky můžou zvonit a seš vlezlá ve vaně.. a nevylejzáš.
Nebo seš u Dr. a tak.. pokaždé přece mimo vycházky ti nevystavuje potvrzení, že si tam byla..
a pak na základě toho vysvětlení.. tak nevím, jestli zaplatíš pokutu.. nebo jak...
já byla pryč na čarodky.. nemohla jsem to dětem udělat a neschopenku jsem ještě měla a vycházky jen do 18h, tak jsem si kdyžtak říkala, že jako vysvětlení podám, že jsem ležela ve vaně a byla sama doma.. což ani normálně z vany na zvonek nelezu, když už se tam naložím, tak mi to je šumák.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.