| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

djfjklgfdjklfhm,nddjsdhdjfjioúweuio

Tož přišel čas vyjít s barvou ven, ikdyž myslím že to k ničemu není, nechala jsem se vyprovokovat, shluk písmen s rozohněným projevem jsem já.
Prodělala jsem těžký postinterrupční syndrom, ještě tehdy jsem věděla jistě, že se to bez psychických následků neobejde, a přesto jsem se k tomu kroku musela uchýlit. Výčitky, jakými jsem prošla, bych nepřála animasovýmu vrahovi. S oblibou jsem se trestala dokola pročítáním této diskuse, kde stále pindaly o hodnotě života takové jako Bleska nebo ještě lepší. Dnes je všechno lepší, je to už rok a půl. Nikdo z těch dobrodějek neměly potuchy o mé reálné situaci – o níž mohu pomlčet a všemu, co mě donutilo k tomu kroku, nikdo neví, jak mnoho jsem zaplatila a že jsem byla blízko sebevraždě nebo hospitalizaci a co jsem musela vydržet, aby nikdo nic nepoznal v práci, kterou bylo životně nutné si udržet.
Důvodně se domnívám právě díky své zkušenosti, že tuto diskusi navštěvuje gró žen právě z těch důvodů jako já, tedy ex post, a pak ty, které si na ostatních chtějí vylepšit vlastní vztah k sobě a své svědomí. To byl důvod mého výbuchu vůči slovům Blesky, kterou považuji v její nevědomosti za krutou. Ty, které jsou rozhodnuté, zde chtějí zjistit, jak interrupce priobíhá, chtějí konkrétní radu, a nikoliv zadělat na pomalou sebevraždu pomocí maniodeprese, kterou zde moralistky infikují vše živé.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.