Přidat odpověď
tak mám za sebou taneční, ale tam byl fakt jen základ. dělají se samozřejmě i taneční pro dospělé. tam teda asi jedinou podmínkou je, mít tanečníka.
na jakémkoli plese co jsem byla, jsem tancovala jen s tím, koho jsem znala, a to ještě hrozně málo. ti chlapi jsou nějaký líný.
prostě představa, že jdu na ples a čekám, že si trsnu, je téměř nulová, pokud nemám tanečníka.
ale vloni jsem si našla v našem městě taneční centrum, kde se vyučuje tanec. já začala chodit sama, na individuální hodiny. teď po roce jsem úplnou náhodou našla tanečního partnera - spolužáka ze základky. teď dokonce pomýšlím na účasti na soutěži za hobíky - hobby dance. počítám že za rok by se to mohlo podařit. navíc jsem zašlaa chodit s tanečním partnerem na další dvouhodinovku.
jo a je mi 27, což není zrovna nejranější věk pro začátek, ale zase pozdě není nikdy.
tak jen odvahu. jo a hrozně se mi zlepšily potíže s krční páteří. jinak disko a ták, to je v pohodě. sice mám pocit, že nejsem zrovna nejpohyblivější, ale z toho si nic nedělám.
jo a trenér říká, že tanec je ani tak není v genech, jako spíš vydřený. mluvím tedy o tom soutěžním.
když jsem chodila sama na lekce, byla jsem zaměřená hlavně na latinu. s tan. partnerem ale trénuji i standard, čili trénujeme 10 soutěžních tanců
Předchozí