| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

No, ja som už síce "stará koza", ale mne robili plastiku uší, keď som bola siedmačka na základke. A mojej jednej malej známej, keď bola tretiačka.

Ani jedna sme neboli v nemocnici tri dni. Je to ambulantný zákrok, trvá cca hodinu.

Niekto si sťažuje potom na bolesti, niekto nie. Ja osobne som mala druhý a tretí deň bolesti veliké, nemohla som si hlavu oprieť do polštáře, lebo sebemenší tlak mi sposoboval ešte vačšiu bolesť, tak som tie tri dni a dve noci pospávala v sede na sedačke. Ale tá malá známá, tá normálne spinkala, tak je to naozaj o tom asi, aký kto má prah bolesti. Samozrejme som lieky na bolesť mala.

Ale neľutujem, nikdy ľuťovať nebudem. Zbavilo ma to obrovského komplexu.

P. S. Moj starší syn má ušká po mne, tak zvažujem, ale zatiaľ mám názor, že ak to jemu nebude vadiť, tak sa nič nedeje a keby vadilo, tak mu to samozrejme necháme spraviť.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.