Přidat odpověď
Dobry den, potrebuji se podelit snad i poradit, jsem v malinko podobne situaci. S pritelem nejsme spolu tak dlouho jako ostatni pary, ktere se bavi o svatbe, ale me to velice rmouti. Uz na zacatku jsme spolu zacali bydlet od prvnich dnu jako manzele, klasicka delba prace, spolecne finance, pece o druheho, zkratka vse, co k partnerskemu zivotu patri. Po nejake dobe prisel pritel za mnou s zadosti o ruku, zname se jiz dlouho jako kolegove z prace... rikaval ze vi moc dobre co ho semnou ceka. Byl to doposavad nejstastnejsi den v mem zivote. Resili jsme datum i Jak by co melo vypadat.... skoncili jsme pak ale u otazky financi.... byla jsem schopna je sehnat behem par dnu, ale tu uhodila kosa na kamen zacalo prekrucovani a zdrahani az to skoncilo odkladem na nekdy ... pul roku na to jsem se narovinu zeptala co stalo s nasim svatebnim dnem a odpoved byla studenou sprchou."Nevim jestli je vhodna doba nato abychom se brali" pritel mi zatajil par informaci, jeho prohresky z mladi se zacali projevovat v podobe neznamych .... dluhu... tvrdil a stale tvrdi ze se musime nejdrive splatit a potom se muzeme zabyvat jinymi vecmi. Nedovedu pochopit, ze by o tom drive nemluvil... obavam se ze jsou to jen vymluvy. Vse byl jeho napad, dal smer me predstave o nasem spolecnem zivote a ted mi ji vzal,nejhorsi na tom celem je, ze to neni poprve... uz nekolikrat me takhle poplasil, ze jsem jiz nekolikrat mela sepsany seznam hostu a potom opet uderil svoji nemilosrdnou teorii o vhodne dobe... v cem spociva problem? Je to opravdu v one ohleduplnosti ke me, kvuli jeho dluhum, na ktere ovsem stejne doplacim jiz ted, nebo problem tkvi v jeho nerozhodnosti, ci je nadneseni snatku jen jakasi pojistka v podobe me osoby? Prosim rada bych znala nazor druhych lidi.... opravdu nevim zda ma cenu porad jen cekat a trapit se.... dekuji
Předchozí