Ahoj holky Potřebovala bych poradit,pořád na to myslím a nevím jak dál... Dneska jsem byla u lékaře endokrinologa..a ten mě nepotěšil a řekl mi že mám hoodně moc vysoké hodnoty thyreotoxikosy (měla jsem ji už před 7 lety a byla jsem uplně vylečená..)..dal mi léky thyrozol 3krát denně po 1 tabletě a propycil 3krát denně po2 tabletách a k tomu ještě léky na srdce... jenomže já kojím 7 měsíčního syna..sice ne plně ale celou noc a přes den tak 2 krát.. Lékař mi řekl, že je to hodně silná dávka, a že pokud kojím měla bych se domluvit s dětskou lékařkou a syn by měl jít po měsíci co budu brát léky na vyšetření.Prý by mu to nemělo ublížit... Tak se chci zeptat, máte s tím někdo zkušenost.. mám přestat uplně kojit( což by mě hodně mrzelo) nebo kojit dál Díky moc...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.