Tak jsem se dneska ráno probudila s takovou chřipko-angínou, něco mezi, kašlu, chraptím, v krku ježka, trošku teplotu, no prostě stav niiic mmoooc. Spíš nic než moc.
Při jednom nachlazení asi před rokem jsem dostala jako SOS pomoc od sousedky dvě tablety Modafenu...
Zabraly.
Od té doby je u nás marně sháním..
Ne, nebudu vařit grogy, to fakt ne, a do limitu na občanku se v pohodě doistanu, jde o mi o jednu dvě krabičky, ale NECHÁPU, proč naše zdravotnictví z toho dělá takovej problém???
párkrát už jsem se u nás v lékárně ptala, odpověď vždycky zněla "není"....něco na ten způsob? Paralen plus, púrostě něco s tím debilním efedrinem"...není....
Dnes mi magistra s výýýznamným mrknutím oka sdělila, že Modafen oni už "raději" neobjednávají....s významným....CHÁPETE, ŽEEEE......
Jako CO chápu, že mi pomáhá?
její výraz hovořil o tom jakože "vy, která denně vaříte tři dávky, chápete proč ho nemáme"..
ne fakt nechápu
jako oni nemají NIC s efedrinem, nic, co mi doposud docela pomáhalo.....co teď, vždycky mi stačil jede, a byla jsem do hodinky funkční....tď čekám půl dne, než zabere poprděnej ibalgin, nebo paralen.
sakra to jsme fakt všichni feťáci???? jak ho "sháníte "vy?
si snad jdu šlehnout nebo co