| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Tak jsem se dneska ráno probudila s takovou chřipko-angínou, něco mezi, kašlu, chraptím, v krku ježka, trošku teplotu, no prostě stav niiic mmoooc. Spíš nic než moc.
Při jednom nachlazení asi před rokem jsem dostala jako SOS pomoc od sousedky dvě tablety Modafenu...
Zabraly.
Od té doby je u nás marně sháním..
Ne, nebudu vařit grogy, to fakt ne, a do limitu na občanku se v pohodě doistanu, jde o mi o jednu dvě krabičky, ale NECHÁPU, proč naše zdravotnictví z toho dělá takovej problém???
párkrát už jsem se u nás v lékárně ptala, odpověď vždycky zněla "není"....něco na ten způsob? Paralen plus, púrostě něco s tím debilním efedrinem"...není....
Dnes mi magistra s výýýznamným mrknutím oka sdělila, že Modafen oni už "raději" neobjednávají....s významným....CHÁPETE, ŽEEEE......
Jako CO chápu, že mi pomáhá?~e~~e~
její výraz hovořil o tom jakože "vy, která denně vaříte tři dávky, chápete proč ho nemáme"..~4~~e~~e~

ne fakt nechápu~a~~a~

jako oni nemají NIC s efedrinem, nic, co mi doposud docela pomáhalo.....co teď, vždycky mi stačil jede, a byla jsem do hodinky funkční....tď čekám půl dne, než zabere poprděnej ibalgin, nebo paralen.

sakra to jsme fakt všichni feťáci???? jak ho "sháníte "vy?~d~

si snad jdu šlehnout nebo co~l~~l~~l~~t~~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.