Přidat odpověď
Bože, kdybych ti tak mohla pomoct. Jak já vím, čím procházíš. Ale ve škole jsme se učili, že dítě s cyst. fibr. je opravdu slané. Posílá vás tam proto, že to musí vyloučit, ne potvrdit. Já jsem se z toho skládala a nakonec jsem se dozvěděla, že v Motole je centrum pro cyst. fibr. a že tam posílají kdekoho. S námi v čekárně byly dvě děti a jejich rodiče se rozčilovali, že jsou úplně zdravé. Můj syn byl taky pořád zahleněný, hrozně moc. Kašel nebo zelená rýma na denním pořádku, neustále jsme odsávali. Zápal plic měl dvakrát, obstrukční bronchitidy tak asi čtyřikrát, do toho záněty středního ucha. Takže hlavu vzhůru,astma se dá evidentně docela dobře dostat pod kontrolu. Moc ráda bych, abys mi po Dr. Koťátkovi napsala- tak týden po návštěvě a uvidíš, že budeš mluvit jako já. Jinak potní test nebolí, je to jen nalepení náplasti na ručičku, výsledky jsou za hodinu hotový. Jinak mi Dr. říkal, že astma způsobuje neustálou nemocnost. On je nemocný protože má astma, tenhle zánět způsobuje, že všecko chytne.
Předchozí