Mám zkušenosti s pařením kváskového chleba. Dám ho v utěrce na pařák a pařím hodinu a půl pod pokličkou. Pak hned rozbalím a nechám vyjít páru. Je výborný, a pařená mouka neškodí organismu tolik jako pečená. Energie vaření na páře je pro tělo taky příznivější než pečení v troubě. Určitě doporučuju.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.