hm, a těch holek co kouří.... taky se mi u toho otvírá kudla v kapse.... ale recept "čo s tým" mě nenapadá, myslím že úplně o penězích to není (např.mí rodiče jsou na tom teď finančně bledě, ale omezit kouření prostě nedokážou, jsou z té finanční situace tak nanervy, že kdyby měli do toho ještě přestat, asi by skončili zavření v nějakém blázinci, tohle téma je u nich prostě tabu.....)
Sama jsem celoživotní nekuřák, mě zase nenapadá proč bych měla začít, nebo proč by to měly dělat moje děti.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.