No, je to prý nejzdravější způsob - nevznikají žádné školdliviny jako při pečení. Vím ale jen velmi letmo, jak by se to mělo dělat - chleba se v nádobě dá do hrnce cca do poloviny naplněného vodou, ten se zavře poklicí a paří se.... Chtěla jsem ale vědět, jestli s tím má někdo konkrétní zkušenost, já to znám jen teoreticky.....
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.