Já to znám s česnekem. Dalo se tam asi 1 kg masa (vynikající je na to králík, ten je pečený dost suchý), zalilo mlékem, osolilo a přidal 1 dl česnekových stroužků (fakt tolik, ale on tam na závěr nebyl skoro ani cítit). Na plotně se to přivedlo do varu, aby to chytlo škraloup. To se dalo do trouby, přikrylo pokličkou a nechalo péct. Výsledek bylo šťavnaté maso s báječnou omáčkou (tu jsem trochu zahustila). Origoš recept je ale s vepřovým masem a pochází to z Francie.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.