Ahoj, mám takovou prosbu, kdyby tu byl někdo, kdo by mi poradil. Dělám si doma gelové nehty, jen sama pro sebe. Teď jsem narazila na tipy na francouzskou, jsem z nich celkem nadšena, dokonalé obloučky. Jen mám takový problém, používám jednosložkový gel, ale ty tipy nemohu zapilovat, to by se zničil ten efekt. Ale co s tím? Teď jsem našla cosi jako tekutý pilník. nedalo by se to použít? Nevěděl byste někdo? Moc vám děkuji.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.