| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Snapeová, nepoužívám mýdla a žádnou zbytečnou chemii ani na nádobí či vytírání (mám myčku, mop, ekopřípravky, žádnou aviváž apod.)
Nemažu se ničim, co voní nebo má hezkou barvu (zbytečný barviva, parfémy...)
Vyhýbám se jídlům obsahujícím konzervační látky, barviva, atd.
Oblíkám si jedině bavlnu (mám alergii na kovy, takže ani riflovinu ne).
Místo koupání se sprchuju, a to rozhodně ne denně, aby se mi stíhala na kůži tvořit přorozená ochranná vrstva. Taky se zbytečně nepřevlíkám.

Na alergo mi nepomohli - měla jsem všechno negativní, ale kožařka mi dělala test pomocí náplastí - je tam větší škála látek - nalepí člověku na záda sadu náplastí obsahujících různý alergeny a za tři dny koukne na reakce. Já např. měla reakci na nikl, kobalt a paraben (součást konzervačních látek, čili nemůžu nic, co obsahuje éčka od jídla přes některý léky až po šampony - jizva od parabenu se mi hojila asi dva měsíce.. - hlavně to vysvětluje, proč jsem nemohla přijít na to, co konkrétně mi atop dráždí, když kovy a paraben jsou prakticky všude kolem)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.