mě při prvnim těhu praskala plodová voda 22:30,hned jsme jeli do porodnice(bez volání tam) ,takže jsem tam byla v 22:45, kontrakce žádný,cítila jsem se krásně.... Tam mi píchli nějakou injekci(nevím jakou) a do pěti minut jsem měla kontrakce rovnou po třech minutách... A v 02:30 se malá narodila... Tak se teda modlim,aby to teď při druhym těhotenství bylo stejný... Ale rodit budu jinde,tak pochybuju.... A navíc se říká,že každý těhu je jiný... I když zatim mi to probíhá úplně stejně jako při předchozim...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.