| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Večernice to chce klid... Půjčím ti kluky na víkend... V obýváku strhávají tapetu a hází to do akvária... Rybičky ještě žijou. V koupelně se naučili si přistavit kýbl a pustit vodu v umyvadle tak, že jsou během chvilinky mokří od hlavy až po paty a jak z nich ta voda teče tak se mi jdou ukázat. Jeden z dvojčat chodí po bytě zásadně v červeném kulichu s kšiltem a odmítá ho sundat i na spaní, to mu, ale zabavuju když usne... Teď sem mu kulicha zabavila tak to nahradil pirátkou... ~t~ Dneska jsem šla na záchod a ještě jsem říkala, že když budou za dveřma, tak těm adveřma chytí a ono bylo ticho tak jsem měla za to že koukají v obýváku na Tomáše.. No a ono ne... Sejmula jsem Fanouše dveřma tak, že odletěl do truhle s hračkama... co si nachystali u skříně v chodbě... Mají šlapací traktory, dneska ho napadlo že to použije jako stoličku, na chodbě si to přistavil pod vypinač a zhasínal a rožínal, tak jsem mu říkala ať sleze, že mu to ujede, tak slezl podíval se na mě a řekl NE, vylezl na něj zpět, rožl a traktor podjel a on se rozplácl jak široký tak dlouhý na chodbě, takže zase řev... Nervákovi Peťovi se nelíbilo že si Fanda s ním nechce zrovna hrát, tak začal mrskat věcma... Když mu přišla pod ruku vlečka od tatry a on s n švihl, tak se ta vlečka odrazila od židle a flákla ho přes obě nohy ~t~ takže zase řev... No a oni mají bunkr v jedné části vestavěné skříně... Tak si tam hrají a najednou řev, jako když někoho na vidle berou a on vyletěl Fanouš a furt se snažil si dosáhnout na záda, tak jsem se tam mrkla a kousanec jako prase skoro do krve... Tak jsem vynadala vyníkovi a druhý den z pokoje velice chichichi a najednou řev jak sviňa pak zase chichichi a řev, takmi to nějak po čtvrt hodině nedalo a šla jsem tam... Tak byli hned v pozoru... Když přišli asi po deseti minutách za mnou tak si oba foukali na ručičku... To už jsem zpozorněla... No oba mají na rukách a nohách modřiny a otiské čelisti navzájem... Oni se totiž bavili vzájemně tím, jak bráchu kousnou a on na to pak reaguje a dělali to na střídačku... Já je u toho potom načapala.... Takže ten smích byl ten co zrovna kousl a kochal se reakcí bráchy... Jo a o víkendu tu chodili v taťkových trenkách s ufonkama ~t~ Zastrkali si to za opasek od kraťásků a chodili v tom celý den... Takže nemáš doma jen ty takové třeštidlo ~t~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.