Přidat odpověď
Mívala jsem taky šílené bolesti, vždy několik dní, prášky nezabíraly, několikrát jsem jich v zoufalství za den sežrala celé plato a stejně mi bylo blbě, jen jak jsem byla lehce sjetá, tak mi to už bylo celkem jedno. Zkusila jsem všechno možné. Navíc jsem měla nepravidelnou MS, klidně i po 14-ti dnech. Fakt radost. Navíc se mi děsně zhoršovaly bolesti zad (mám Bechtěrevovu nemoc)a kyčlí, úplně jsem kulhala. Nejlíp mi pomohl panák slivovice a horká sprcha, tak to hezky střídat a jednou za měsíc se přiopít. Ale když jsem brala prášky na Bechtěreva, pít jsem nemohla, ani kombinovat s jinými léky na bolest. S tím Bechtěrevem jsem měla "kombinaci" tak 4 roky. Gynekolog už mě taky chtěl nechat vyšetřit na endometriózu, protože jsem navíc nemohla otěhotnět. A pak jsem začala brát chlorellu a mladý ječmen, říkala jsem si, že si aspoň zregeneruju játra. První, co jsem na sobě zaregistrovala, že jsem mohla snížit dávku léků na polovinu s ještě větším účinkem. Pak se mi upravil cyklus na přesných 26 dní a za nějaké 3 měsíce jsem poznala, že to mám dostat jen podle kalendáře. Dokonce mám klid i od Bechtěreva (3 roky) a mám roční holčičku. Nevím, co bylo příčinou mých problémů, ale tohle jediné (po všemožných pokusech-a to jsem "protekční" pacientka, protože teta je porodní asistentka) za těch 20 let (12-32 let) mi pomohlo. Abych se finančně nezrujnovala, přihlásila jsem se do green klubu, kde odebírám za klubové ceny asi o 1/3 nižší.
Předchozí