| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Fanyno, ja proti Bartakovi taky nic nemam, neznam ho osobne, tak tezko muzu neco namitat, jen mne zajimalo, jestli januska mluvi o nem nebo ne, protoze mam kamaradku, ktera u nej rodila obe deti a spokojena byla. A chybu muze udelat kazdy lekar, to je jasne, jsou to jenom lidi.
Mudr Rocarek je moc fajn, vyhovuje mi svym pristupem k veci, navic je velmi zrucny operater /obe deti mam planovanym cisarem, ktery se ale vzdy zvrtl v neplanovany o par dni drive, vzdy s komplikacemi diky srustum/. Pri druhe sekci mu pomahala i Dr Maresova, ktera je taky velmi sikovna a navic sympaticka. Oba za mnou chodili na pokoj casto a diky jejich pristupu jsem mohla pokazde odejit domu v poradku uz treti den od porodu. Jsem v Mede spokojena a neplanuji je vymenit.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.