| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj holky.
Potřebovala bych poradit.Synovi včera píchli naráz dvě ouška-v obou byl prý zánět.Vzhledem k tomu,že já minulý týden prodělala ošklivou rýmu (taková ta hnisavá)+měla jsem to i v dutinách a od toho bolehlav,v pátek jsme byli na pohotovosti s dcerou-počínající zánět stř.ucha (dostala otobacid a tím jsme to rozehnali),syn zelená rýma (kterou už měl často a vždy jsme zvládli vyléčit bez potíží)+kašel a teplota.Jeli jsme tedy na pohotovost,kde nás ještě poslali na ORL a tam zjistili oboustranný zánět stř.ucha.Ouška píchli (měl to poprvé)a i když jsem chtěla udělat výtěr,dr.odmítla-že prý je víkend a to se prostě výtěry nedělají.Tím to bylo pro ní vyřešený.
Jedno ouško v pořádku-sekret vytekl včera,pravé ouško bohužel neustále teče.Chtěla bych se tedy zeptat,zda si nepamatujete,jak dlouho vašim dítkům ouškou teklo.Teče mu právě žlutočervený "hnis"-čistíme borovou vodou pouze na vatičce okolí zvukovodu dle pokynů dr.Na kontrolu jdem zítra.Sama jsem často trpěla na záněty,ale vždy mě hnis tekl právě maximálně pár hodin a pak konec (pouze před 2lety,kdy se po výtěru později zjistilo,že mám zlatýho stafylokoka,tak ucho teklo pořád).
Nerada bych něco zanedbala,když dr.byla neochotná.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.