| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já jsem si se strojem objednala Burdu na celý rok. A pak jsem si připadala jak uplnej trouba. Sice jsem dokázala přenést střih z té velké plachty na látku a střihnout to. Ale pak už jsem nerozuměla těm pokynům, jak to šít, kde začít, jak postupovat. To jsou termíny pro mě vzdálený jak pro kosmonauta. To je samá záložka, přeložka, odložka....vůbec ničemu jsem nerozuměla, švadleny obdivuju.

A to já manuálně zručná jsem, ale podle návodu ke střihu neušiju nic. Teda z oblečení. Leda T-tričko~k~

Jinak jsem se vrhla na patchwork (bohužel na něj ted nemám moc času), ušila jsem si krásný povlečení, mantinel do postýlky, polštářky, prošívaný deky, flauš spacák na mimčo, patchwork zavinovačku atd. atd.
Když to vymyslim sama, tak to ušiju krásně, jak mi to někdo popisuje, tak jsem neschopná.

Tím chci varovat před unáhleným kupováním Burdy a spol, pokud člověk nemá základ v terminologii, tak je to blbý. Sice je tam nějaká stránka "škola šití", ale já jsem asi natvrdlá nebo co.

Tak tu mám asi 12 časopisů Burda, 11 netknutých. Ale číst se to dá a inspirovat pro nákupy. A jsou tam dobrý recepty vzadu na jídlo~t~~t~~t~

Nechcete někdo koupit Burda časopisy? Střihy ani nejsou vyndaný.~y~

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.