já se spíše setkávám s případy, kdy děti nejsou zdaleka tak agresivní, jako jsme byli my, ale každá malichernost se učitelským sborem tvrdě a dle mého až neadekvátně trestá.. (syn chodí do výběrové školy) Tedy já sama se jako malá taky porvala se spolužákem a žádnou poznámku jsem nedostala. Akorát to řekli rodičům. Jizvy na tváři mám dokonce už ze školky, kde jsme se porvaly s "kamarádkou". Mě zase bratranci přivazovali ke stromu a lechtali do mého počůrání.. ale nikdo se nikdy kvůli tomu na sebe nenaštval.. byla to hra.. Syn se chtěl jít po škole s dalšími dětmi koulovat - tedy - hrát na "koulovou válku" - měli to s děckama domluvené... Moc jsem se bála, aby z toho pak neměli průšvih. Ale to ho mám raději přivázat doma k PC ?? Vždyť dneska už děcka ani neumí lézt po stromech (a krást třešně).. :-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.