Přidat odpověď
Ahoj,
tachykardii mám asi dva roky. Zhruba před 10ti lety jsem měla problémy s tlakem a tak když mi párkrát bylo špatně, myslela jsem, že je to kvůli tomu. Jednou už jsem ale málem zkolabovala a tak jsem vyrazila k doktorovi. Ten mi nechal udělat všechna možná vyšetření, ale nic. Štítnou žlázu mám sice od malička špatnou, ale hladinu doplňuju lékama a mám ji stálou, tedy bezproblémovou. Občas mívám bušení ráno, občas odpoledne a občas večer. Nevidím v tom žádnou souvislost. Velice se to zhoršuje horkem a také únavou. A docela často taky po jídle. Ale není to pravidlem. Většinou se to děje jen po obědě. Třeba u večeře jsem to nikdy nepozorovala. Beru egilok, ale jak říká můj doktor, tak dávku tak pro kojence. Jenže když i tuhletu malinkou dávku vynechám, tak je mi hned zle. Když mám bušení, bývám z toho dost vyčerpaná a bývá mi špatně od žaludku. Prošla jsem i několika vyšetřeníma žaludku a všechno je v pořádku. Doktor mi řekl, ať zkusím pravidelně cvičit, ale chodím na tenis, jezdím na hory, občas i jen tak cvičím doma, ale že by se to nějak zlepšilo, to říct nemůžu. Dokonce jsem přestala kouřit, ale ani rok po nekouření se výsledky neobjevily. Už fakt nevím a operace se bojím.
Předchozí