Přidat odpověď
Koukala jsem po delší době ... Ta poslední byla dle mě fakt nehezká, jinak všechny jak bylo řečeno spíše obyčejné včetně vítězek.
Nelíbil se mi ten koncept, že jsou vlastně dvě miss, to je takový nesmysl, že nějak nechápu... Podle mě má být klasika 1., 2. 3. Je to dáno podle mě tou rádobyakčností celé soutěže dle p. Maláčové že volí diváci, protože asi se bojí že diváci nevyberou takovou které bude schopná reprezentovat na miss world - z toho taky plyne celá nesmyslnost toho aby diváci určovali hlavní vítězku - neříkám, že nějkaou jinou cenu, proč ne.
Měla jsem ráda původní volbu miss od Zapletala, přišlo mi to o fous lepší než tahle druhá soutěz, teď kdoví co bude, jak Maláčová "ukradla" to vysílání na miss world - zdá se mi to pěkná špinavost, vůbec proč se kdy povolili, aby byli v jedné zemi dvě soutěže miss ČR. To snad je možné jen v takovém kocourkově jako je Česko.
A "adrenalinové" kolo mi přišlo trapný - hlavně v tom, že "náročnost" nebyla pro všechny stejná, takže to bylo docela nefér pro dívky.
A co se týká přidobňování ke koňskému trhu tak souhlasím. Mě se někdy taky v této souvislosti připomene slavná scéna z Angliky, kdy ji prodávají na trhu ...
Sorry za dlouhý příspěvek.
Předchozí