| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Přátelé si kdysi dávno vzali kluka z kojeňáku, byly mu 2, 3 roky. Byly z něho úplně na šrot, jak se všemu divil, málem jim vlez do pračky, nevěděl, co je to chleba, protože ho vždycky viděl jen nakrájenej a podobně. Mám dojem, že tohle je tam pořád, i u mnohem starších dětí. Jednou někdo řekl, že děti se v děcáku naučí akorát manipulovat a tvářit se tak, aby se nepoznalo odkud jsou. Mají tam asi materiální dostatek, ale pak je v 16-ti vykopnou někam na intr a udělají z nich bezdomovce navíc s obrovskými nároky a s pocitem, že se o ně všichni musí starat. A to je pro tenhle stát přijatelný? :-© Někde jsem slyšela, že když si chcete vzít dítě z DD, tak pro ně musíte mít samostatný pokoj, to se staraj, aby se jim nezhoršil standard, ale naučit je lásce a zodpovědnosti, tomu se brání, vydávají pokyny, jak jim dát, co nejmíň sociálních kontaktů a podobně? To jsem se zase ~q~. Strašně mi tenhle systém vadí.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.