| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

u nás je to s kašlem podobné. když to na ně přijde, tak zpravidla ráno, při námaze, změně teploty a občas noční cca hodinové záchvaty... no co, jsou po mě - mám to samé a termín na plicní až za týden :-(

jinak jestli spiropent úplně nezabírá, tak rozhodně doporučuju se na něj vykašlat a nechat si napsat ventolin nebo něco na ten způsob.
minulý měsíc jsem dostala pochvalu že jsem uvědomělá matka, že se nebojím používat léky. protože prý hodně matek cpe do dětí naprosto bez nějakého efektu tunu spiropentu v kapičkách a přitom by pomohlo pár vdechnutí ventolinu...
píšou na něm že je asi od 4 let, ale když se mi malinká někdy v 10 měsících dusila tak jsem byla ráda, že ho doma mám... vzhledem k tomu, že na každé očkování reagovala nočním záchvatem kašle, tak už jsme ho fakt párkrát použili... co se dá dělat.

alergo testy nám dělali v rámci nějaké studie, ale výsledky ještě nemám. ale jedno vím jistě - ten poslední záchvat u malinké byla reakce na plíseň...

držím palce, aŤ brzy přijdete na to, co zabírá.
naše veliká je sice na neustálém používání Symbicortu, ale záchvat za poslední rok měla jen jeden, a krom jedné streptokokové angíny byla naprosto zdravá :-)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6+0= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.