Tuhle postel konkrétně neznám, ale občas chodím do JYSKu a tam taky prodávají třeba dvoulůžko s roštem a matracemi za 4-5tis celkem. V katalogu budiž, když jsem se na to mrkla zblízka - prkýkna slabá jako papír, když za ni vezmu, hýbe se všemi směry, matrace tenoučká tak že se dala zmáčknout mezi palcem a ukazovákem... Je fakt že to je v těch nejlevnějších verzích, v těch dražších už to provedení celkem jde.
Ale pokud jsi ji už pořídila a potřebuješ s ní nějak "žít", možná bych koupila za 120,-Kč tubu lepidla které se jmenuje "tekuté hřebíky" a slepila bych všechno dohromady co to dá
a pokud by se postel prohýbala, nacpala bych doprostřed pod rošt řadu krabic s knížkama
Ta matrace i rošt vypadá že je v celku, ne ze dvou kusů, ne? Tak by to mohlo držet.
My jsme spali s mužem taky na zemi na matracích (starých), asi půl roku, pak teprve vybylo něco na postel, a to už jsme si nechali udělat v prodloužené délce, takže to vyšlo kapku dráž, asi 15tis. Nejdřív se mi to zdálo moc velké, ale ukázalo se že těch 20cm navíc je praktických a pohodlných, ostatní postele mi teď přijdou "prťavé"