| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jaňulíku jdi do toho!
Já měla dceru ve 20 letech na konci 2. ročníku VŠ. Ze zkušenosti můžu doporučit k porodu konec června~y~. Zkoušky v letním semestru jsem stihla ještě během konce května a června a po porodu 3 měsíce na vypiplání toho nejmenšího miminka.
Kojila jsem plně do půl roku. Uznávám, že to byl blázinec a hodně mi pomáhalo okolí, což je nutné, ale šlo to. Záleží na tom, jestli máš hlídací babičku nebo sestru nebo tetu,...
Ještě ve třeťáku jsem měla dvojobor, takže to byl záhul, ale 4. a a 5. ročník na magisterském už jen jednoobor, a to šlo. Dokonce jsme chodily i na plavání miminek a pak na zpíváníčko a do MC.

Kde byla povinná docházka a fakt jsem nesehnala hlídání jsem chodila s malou. Buď byla hodná, nebo mi sami vyučující nabídli, ať místo docházky vypracuji nějakou seminárku navíc~t~.

Ale např pondělky ve 3. ročníku vypadaly takto: Ráno odjet s malou MHD do centra, kde jí převzala kamarádka a šla s ní do prázdného bytu mé tety (teta byla v práci), já šla do školy, po přednášce mi malou kamarádka předala a já jí vezla MHD k mamce do práce, kde jsem jí nakojila a zanechala (firma patří jednomu příbuznému) já jela do školy, po další přednášce jsem jí u mamky v práci vyzvedla a vezla MHD poblíž bydliště mé sestry (tou dobou na mateřské)McDonalds, kde jsem jí nakojila a předala sestře s dvouletou dcerkou, vrátila jsem se do školy a po škole jela k sestře domů, nakojila malou a jely jsme MHD domů.

Jo, to byly časy. Teď jsem byla s druhým dítětem doma a nechápala, jak jsem to všechno mohla zvládnout~a~. Ale i červený diplom byl~z~.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.