holky díky. já tam zajdu. jen jsem koukala na stránky polikliniky a má nastoupit nový doktor. Tak bych ráda k němu. a nastupuje 1.4. tak to snad už počká.
No je fakt že na stejném zákroku byla i segra. a to jí bylo kolem 18.let. tak už proto ten strach. a navíc měla i rakovinu. je po opreaci vzali jí jeden vaječník. Je jí 32.let a ještě nemá děti.
já mám díky bohu už dvě a další neplánujeme.
jinak já vím,že v Praze je dost doktorů, ale taky dostat se někam je dneska umění. Já měla fakt super doktora. Užasného, několik let. Ale, ten odešel do penze. Ale,byla to kapacita v oboru navíc i hodně známý. Pan přišel právě ten co ho nakonec povýšili a odešel.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.