Můj rok a půl starý syn první zánět středního ucha ve čtyřech měsících.Nyní jich má za sebou šest.Poslední tři se opakovaly vždy po měsíci.Nepomohlo nic-odsávání,všelijaké kapky,Prevenar.Nyní jsme za měsíc objednáni na zavedení trubiček a musím říct, že už se na to vysloveně těším.Podle rentgenu má již zanesené středouší a při výkonu mu to vyčistí a trubičky pak budou zajiš´tovat jakoby provzdušnění ucha.Zárověń při zánětu bubínek nepraská ani se nemusí píchat, ale tekutina odejde tou trubičkou.Je to tedy i jakoby ochrana bubínku.Co se týče Prevenaru tak je pravda, že po aplikování poslední vakciny byl zánět poprvé bez nálezu pneumokoka a tedy poprvé bez atb.Moje dr mě řekla, že opakované záněty nemívají vliv na sluch a do první třídy již většinou chodí děti bez problémů.Mám toho hodně zjišŤEno i o těch trubičkách, tak pokud se chcete na něco zeptat, tak klidně.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.