Na screeningy jsem poctivě chodila na všechny,přesto jsem se o srdeční vadě dozvěděla až v 31 tt.Strašně záleží jak moc dobře umí doktor UZ číst a jak moc se mu chce srdce dopodrobna zkoumat.Vím o miminku,kde dost vážnou srdeční vadu neviděli ani v odborném genetickém centru,ještě že její gynekolog si trval na svém a hnal ji do Motola. Jinak po Praze jsme nebloumali,seděla jsem u kamarádky a lila do sebe jedno kafe za druhým.V tom se redaktorka spletla. K úvahám o tom,zda UZ screening slouží k tomu aby se šlo na potrat nechám raději na jiných,já vím jen jedno,že bychom do toho šli znovu a znovu dali dítěti šanci.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.