Ahoj odpovidám.Jsem taky dis.le-disgraf.Bude mi uz skoro 40 .Naucte se brzdit ,nas mozek totiz utika moc ke predu .Pri cteni pouzivam neco cim si zakryvam pismena, abych nebyl nucen cist rychleji. taky ve skole je to pruse za me ery to skoro nikdo neznal a prisli mě nana to az v 19 na vojně kde jsem vynikal rychlosti zamerovat cile pri strelbach.Da se rict ze reaguji temner intuitivne v tomto směru. i s rizenim auta je to v tomto ohledu dobré reaguji daleko rychleji nez jini a stiham více veci .ale stim psanim je to peklo pokud mohu vyplnuji formulare doma nebo to natvrdo reknu ,kdyz na mne chvataji. Dokazu mit velmi siroky zaber vědomosti a znalosti i co znam podobne lidi maji treba v 5 oborech. Zatim asi nikdo neobjasnil jak to u nas funguje ,ale mame neco co jini nemaji a i naopak co maji jini my nemamePokud se neco ucim ucimse to pomoci obrazcu a pomucek.Dnes se nekdy smeju svim poznamkam ze skoly protoze jsou psany nekolika druhy pisma. a stejne to ani neprectu.Ve skole by bylo dobre aby vytvorily individ .plan a vse slo ustni formou .ale slohovku asi tezko napises bez chyb. drzim palce A zkuz to brzdit T
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.