no možná se tu do mne lidépustí...ale já věřím tomu že návod máme.... První máme holku...bylo to v době kdy jsme hooodně chtěli dítě a nešlo to, pak už nás sex přestal bavit a tak jsme ho moc často neprovozovali...no a když se to jednou po dlouhý době sexuální abstinence povedlo..tak jsme měli holku... Teď máme kluka...to jsem manželovi vyloženě řekla že pokud chce syna..tak se musí snažit hodně často třeba i sám aby měl "čerstvé sperma" a navíc jsme to zkusili jen jednou v době vrcholu ovulace, to se také říká že vznikají kluci.....no a toho kluka máme. Prý se to takto praktikuje v chovu koní...když chtělí klisnu tak odeberou sperma jen jednou za čas...pokud chtějí hřebce, tak berou sperma hodně často...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.