Přidat odpověď
Ahoj, ja mam střední na Mělníku, ta VoŠ a Bc. tam jsou ale zahradní architektura (což je sice krásný obor, ale uplatnění mají moooc těžké, je jich již hodně). Střední otvírá jednou za čas dálkové studium a to je všeobecné zahradnictví, klasika květinářství, ovocnictví, sadovnictví, vinohradnictví i vinařství, zelinářství. Uplatnění po studiu bych řekla, že je, ale práce je to fakt hustá a za málo peněz, musí to člověka bavit. Dál jsem dělala vejšku v Lednici na Moravě, taky všeobecné zahr. i s manželem. Magisterské studium už jsem si já musela dát dálkově při mateřské. Sehnali jsme tam s manželem privát a úspěšně dostudovali.Tam je dálkové studium hodně v pohodě, ale je fakt, že je to konec světa (ale nádherný). V Praze to moc neznám, ale bude to to samý, možná bys mohla jít rovnou na magisterské (první bakalářské roky jsou co se týká odbornosti stejně k prdu) Myslím, že by ti to po nějaké dohodě mohli schválit, když máš školu biologického směru.
Jo z prahy na Mělník je to asi 30 min.
Víc asi nemůžu být nápomocna, i když v Praze jsem měla taky spoustu známých zahradníků.
Předchozí