Dobrý den chodím s přítelem už 10 měsíců a nežijeme spolem nikdy jsme se nepohádali. Ted v poslední době jsme se chytli tak že on koukal na holky štíhly a řekl mi kéž kdybych tě někdy unesl v náruči a já jsem trochu tlustčí a neunese me no a tak jsem mu řekla že to se asi nestane a hrozně jsem se sním o tom pohádala jsem mu řekla že se mu už asi teda nelíbím a on mi řekl že ho přitahuji a že hubnout nemusím a takové kece mel a za pár dní zamnou dojel a nevím co si chtěl stím dokázat ukazoval mi na netu jak lidi hubnou a jak jim to jde a co dělají aby zhubly a já byla ztoho neštastná ale nic jsem mu neřekla a pak odjel a za 2 dny dojel a vyspali jsme se spolem a pak odjel a psali jsme si smsky a zase je to v pořádku ale nevím co si mám myslet o tom jestli hubnout nebo nehce abych hubla nebo jestli si zhání lepší přítelkini fakt nevím a bolí mě to
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.