mám dceru 20let přestali jsme si uplně věřit jeden druhému bylí dost daleko u matky už jsme se skoro rok neviděli. plátím alimenty i přesto že je vyučená červen 2009 a přesto že pracuje leden 2010. jen proto že se bojím exekuce už jsem ji zažil s dcerou jsem byl domluvený že ji to dám najednou na konci minulého roku 09 jednalo se 10tis ńezaplaceného výživného. A mohu říct že by mě ani ve snu nenapadlo že mě dá k soudu a stalo se.exekuce ted májí páni exekutoři celkem 75 tis peněz a stále exekuce trvá děs . Všady se uvádí že okamžikem kdy je dítě se schopno samo živit to je že ukončí studium a začne vydělávat to je hezké ,ALE jak má ten taťka postupovat? aby to měl úředně potvrzené než vydá soud rozudek to trvá roky . A potvrzení kdo mu dá zaměstnavatel ?a musí?když ta´taťkovi dcera ani konkrétně neřekne nechce říct kde pracuje a třeba je tam jen brigádně nebo studuje dál já přestanu platit a vruce nemám nic čím bych prokázal že platit nemusím a je tu exekuce znova děkuji za pomoc radu jak to právně ošetřit aby na mě exekuce nemohla.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.