| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Můj syn 7,5 je teď čerstvě dva týdny po operaci mandlí - nosní pryč komplet, krční zmenšeny.
Na příjem ho braly dusícího se z neustále ucpaným nosem a vytýkající sem tam zelenkavou rýmu a pokuckávajícího.
Když jsem se na ORL ptala, protože měl rýmu až dva měsíce v kuse, zda ho takhle vemou, bylo mi řečeno, že protože nemá nález na dutinách - prostě nebyl to zánět, už to bylo jen vlivem těch mandlí, tak ho vemou úplně normálně, proto ty mandle se berou pryč, protože ty děti mají pořád rýmy. A pokud dutiny má čistý, tak hemofil nehemofil, dle krevních testů, by ti ho vzít měli. Syn rovněž vrozená špatná nosní mandle po manželovi a bohužel se mu k tomu přidali ještě ty hypotrofní - (prostě gigantické krční)
Rybomunil co tu někdo zmiňoval bere syn od alergošky už 4 měsíc.. a ten kdo psal, že je mu lépe, tak je to prý nesmysl, mě bylo řečeno, že výsledky léčby rybomunilem se dostavují nejdříve po půlroce užívání.

Já teď čekám, jak bude syn vypadat v kolektivu, je první týden ve škole. Ale už teď musím říct, že změna k lepšímu o 400%, on sám se cítí velice dobře, není unavený a v noci se nedusí, ale krásně dýchá.. a po čtyřech dnech ve škole kupodivu nemá ani rýmu. Tak to musím zaťukat.. ťuk ťuk..
a jinak to posouzení, zda ho vemou nebo nevemou, zkonzultuj s dětskou lékařkou.. nám dělala před operační.. a to týden před operací syn měl ještě dvoje ant místní do dutiny nosní. A na operaci aˇč mě přišel dost nahromadě ho vzali bez problémů.
mandle neměl zarudlý, sliznice taky nepřekrvené.. ale rýma mu vytékala zelená skoro furt.

Držím palečky, ať se brzy spravíte.. a ty mandle, ač já je osobně oddalovala 5 let ti vřele doporučuji.. a to i přesto, že syn je astmatik.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.