Přidat odpověď
Jsem použila jinou konstrukci souvětí, babiki. Je-li (=nevím, jestli tomu tak je) tam jen hodný, pak se jedná o propagandu (čili nevím, jestli se o ni skutečně jedná). A k tomu začátek, že nevím, jak to posoudit, protože na moc filmů nekoukám.
Lenelko, s absolutním soukromým právem na promiskuitu by to platilo pouze v případě, že dotyčný člověk a všichni jeho potenciální partneři/partnerky žijí v uzavřené bublině, nikoho zvnějšku neovlivňují, nikdo neovlivňuje je a oni sebe navzájem taky ne. Žádné city, náklonnosti, vztahy, komunikace...
Ale takhle to na světě nechodí.
Ecim, ad přijatelnější varianta - řešení navržené katolíky - orientaci nepopírat, neléčit, ale prostě najít modus vivendi bez partnerského vztahu. Já tuším, že to musí být těžké, ale když jsem viděla rozbitou rodinu, protože jeden z rodičů jaksi ve své orientaci neměl jasno, tak zkusil několik možných partnerů - a stejně to nedopadlo, pak ještě několik vzdušných zámků a nakonec se na to vykašlal, že to prostě není pro něj, tak to nakonec vypadalo nejpokojněji.
Předchozí