| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ješto, já to znám celkem dobře - zkontaktuj si nejlépe dětský domov ze kterého byste si dítko chtěli brát, pokud je vstřícný ředitel nasměruje Vás dál a nějak se začnete domlouvat.
To "dál" znamená sociální pracovnici, určiě přijde i k Vám domů, bude ji zajímat i finančí situace atd. Počítej ale s tím že to dítě nemůžeš pak jen tak opustit.. hrozně by ho to vzalo.

Jinak si myslím že pro děti je to skvělá zkušenost, mám zkušenost s maličkýma i s velkou slečnou.. ty malé jsme je vraceli vždycky už spící, aby tam nebyl ten šok že je strkáme zpátky.. takže u nás dostalo mrně večeři, vykoupali jsme, dali do pyžamka, pomazlili.. no a cestou zpátky autem nebo v kočárku to dítko zalomilo a probudilo se už zase tam, aby nebyly slzičky.
Pak jsem si brala čtyřetou holčičku, ta už to chápala že chodím pro ni a že se tam zase vrací, asi jako když jde dítko k babičce na lepší nebo jak to říct.
Většina jich rychle odešla po zahájení hostitelské péče do náhradní rodinné, prý jim pomáhaly i lepší posudky díky tomu, že chodily k nám.

A pak byla už jen jedna velká holka, což je ted moje velká kamarádka ~x~

Ale je pravda, že u prvního to skončilo málem adopcí.. nakonec mu ale našli rodinu a odešel. Po roce kdy z odpolední se staly víkendy a několikadenní pobyty to byl celkem nářez .. další "malé" děti už k nám chodily jen pár týdnů nebo měsíců a šly do rodiny, tam už jsme to ustáli líp.
I ta čtyřletá holčička šla do rodiny, brala jsem si ji dlouho a jsme pořád v kontaktu ~s~ už je to taky let, sakra...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.