| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Já nevim, syn teď dostal ATB po 3 týdnech od minulých ATB. Poprvé mu je Dr. předepsala, nic jsem nenamítala, protože jsem mu na kašel dávala 14 dní sirupy a nic se nezlepšilo. Teď měl od čtvrtka v noci do pondělí do rána (kdy jsme šli k Dr.) horečky 39,6 (nejmíň po podání panadolu nebo nurofenu 38,5). V pondělí jsme byli u Dr., měřila mu CRP a prý je v pořádku, moč taky. Ale nezdála se jí citlivost ouška (syna ale nic nebolelo, ani když jsem ho za ucho "tahala"), tak nás poslala na ORL. Tam se potvrdil začínající zánět ucha, nicméně na ATB to prý (vzhledem k dobrému CRP není). Udělala mu ale výtěr. Večer už měl "jen" 37,8 a byl v pohodě a druhý den, potom co jsem volala na výsledky výtěru, jsem jela pro ATB, protože se ve výtěru objevil spálový bacil....
Dcera měla ATB před týdnem, měla 2 dny před návštěvou Dr. zvýšenou teplotu, Dr. ji prohlídla při preventivní prohlídce a konstatovala "povlakovou angínu". Dceři jinak (už ani v den, kdy jsme byli u Dr.) nic nebylo, žádná bolest v krku, nic. Dostala ATB. Za 2 dny při negativním výsledku výtěru jsem chtěla taky ATB vysadit, znovu jsem volala Dr. a ta mi řekla, že je nutné ATB brát dále, že je to povlaková angína... když jsem si přečetla důsledky neléčené angíny, tak jsem to neriskla ~d~
Nyní má dcera neštovice a syna čekají cca za týden ~:(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.