Moc děkuji za tuto diskuzi. Taky se hrooozně mco bojím psů a to jakýchkoliv a moc pejskařů pro mne nemá pochopení. V šesti letech mě v obličeji pokousla lovecký pes a to díky tomu, že kamarád mu šlápl na ocas a já jsem byla nejbližší oběť. Tři velké jizvy v obličeji, jedna těsně vedle oka. Hrůza. A děti mají strach ze psů taky se mnou. A pejskaři pak řeknou, on si chce jen hrát, vy to nechápete? Ne, já to opravdu nechápu a asi nikdy nepochopím. Mám ze psů prostě hrůzostrach. Pokud bych se ho zbavila, byla bych moc ráda. Tak díky za pepřák.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.