Přidat odpověď
Tak já se přidám ...počkala bych.
Já měla první těhotenství ukončené revizí právě kvůli chybějící stdeční akci,ale to v 8tt udělali mi odběr krve,lékařka mi dala prášky (utrogestan) a objednala za týden,když nebyla akce ani za týden a HCG klesala,pak teprve jsem šla na čištění.
Třetí těhotenství jsem měla slabé krvácení v 6tt,akce srdeční nebyla,ale velmi zkušená lékařka z porodnice mi řekla ,že akce bude ... viděla na UTZ něco co jí vedlo k tomuto prohlášení,ležela jsem 14 dní v nemocnici v klidu s hematomem a teď mám 18měs zdravého syna.
Takže já bych tu akci s revizí v 6 nebo 7tt (navíc jak píšeš,že máš jinou ovulaci) za velmi ukvapenou.
Je pravda,že moje obvodní lékařka u 3.těhotenství mi v ordinaci,než mě poslala na UTZ řekla,že je to smůla,že to nevyjde,když krvácím.Byla ohromně překvapená,když jsem přišla a chtěla vyplnit žádanku do nemocnice,řekla mi něco o tom,že tyhle vypiplané a vyležené děti jsou stejně většinou postižené a podobné řeči.Naštěstí jsem mudru od ultrazvuku znala a hrozně moc jsem jí věřila,takže jsem tuhle paní vůbec neposlouchala.
Předchozí