Ahoj, tak já mám doma 2 letou holčičku a taky bohužel blinkací. Je to někdy fakt o nervy, my máme bohužel i problém s jídlem. Od narození jí jídlo nic neříká a někdy fakt stačí že ho vidí a je to tu. Teď jí rostou zuby a to mi zvrací pravidelně každou noc, už jsem z toho fakt unavená. Popravdě školky se děsím, do teď nezvládá jíst normální jídlo, taky jí vše nadavuje, stačí větší kousek a o nehodu je postaráno. Jsem fakt zvědavá kdy jí to přejde, půlku knedlíku do ní páčím hodinu. Jinak oblíkání teď v zimě jí taky vadí. Takže je nás určitě víc a některé jsou na tom možná ještě hůř.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.