Je to nejlepší krém, který jsem kdy objevila! Mažu si s ním ruce a hlavně jím mažu obě dcerky! Starší na něm od 1. roku odrostla a myslím, že i jeho zásluhou má dnes skvělou kůži - teda 2 roky už bez promazávání, ale maličké dcerce do cca 1 roku vyloženě Exomega vadila - okamžitě se z ní osypala. Magistra v lékárně, která je tu nejlíp A-dermou zásobená mi říkala, že Exomega je opravdu doporučovaná především pro děti na 1. rok - údajně pro menší je modrobílá řada
NIcméně pokud dítěti vyhovuje, tak prý není problém!
Já bych si na Tvém místě, pokud smrdíte penězi jako my, tak bych si vyžádala v lékárnách vzorečky a první vyzkoušela (takhle jsem to dělala já u starší holky coby miminka po té, co jsem hromadu kosmetiky- nevyhovující rozdala - fakt to byly snad i tisíce vyhozené z okna
). Pokud by vyhovovala, tak doporučuju kupovat velké balení s pumpičkou, což je tuším 400 nebo 500 ml za nějakých 535 Kč - tady v lékárně v Globusu. Mmch na živý ekzém je vynikající od A-dermy z modrobílé řady Dermalibour- naší starší holce funguje jako kortikody- přitom tam působí jen zinek a Avéne léčivá minerální voda a oves rhealba.