Mě by zajímalo, jestli už od 1.1.10 platí první tři dny "zadarmo" a pak vyplácí 60% sociálka? Ještě jeden dotaz: Může maminka nemocného dítěte během první tři dny neplacené ošetřování jít do práce a místo mě by pohlídal třeba tatínek a od 3.dne placeného ošetřování já? Asi zaměstnavateli to nebude líbít, co?Nebo se to nesmí? děkuju za radu. Další dotaz, ošetřování se vypočítává z platu nebo ze sociálky a nevíte kolik za den?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.