Vendyna - mám takového andílka, blond vlnité delší vlasy a je to kluk. Vši nosí domů už cca 2 měsíce. Jsem vyčerpaná z neustálého převlékání, prani ... Byl 14 dní doma nemocný, to byla jediná doba bez vší. Druhý den školy je měl opět. Bohužel, pokud se k tomu nepostaví rodiče, nic se s tím asi nedá. Přípravky mám 3 - Parasidose a Neemoxan ty jsou i proti vajíčkům a Diffusil H, střídáme je. Zkoušeli jsme i octový zábal. Vlasy si ostříhat nenechá. Boji proti vším ZDAR!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.