| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jestli stahovací bočnici nebo vyjímatelné příčky, to je hodně jen o názoru. Já chtěla vyjímatelné příčky, protože pak jednou bude moct malá sama bezpečně vylézt z postýlky a nebude přelézat ten bok, jak jsem to v roce a pár měsících udělala já. ~t~

Mantinely: Určitě ano. Dokud mimi po postýlce necestuje, neoceníš, ale pak... Brání mlácení o šprycle, částečně zabraňuje neustálému vypadávání dudlíků a hraček z postýlky.

Kolečka u postýlky: Jsou dobrá, pokud máš vážně po bytě dost místa, abys s postýlkou třeba přejela do vedlejší místnosti. To jsme dělali třeba, když mě manžel chtěl nechat ještě vyspat, ale mladá byla vzhůru, nebo když jsem potřebovala něco dělat a malá ně mě chtěla koukat. (Od tří měsiců ale přes den tráví čas na podlaze.)

Nebesa: Jsou dobrá, pokud se do místnosti, kde spí mimi, dostává rušivé světlo. (U nás to byla lampa před domeme.) Taky to umožňuje projít pokojem kolem nespícího mimi, aniž by si tě všimlo a spustilo nářek "teď jsem zjistilo, že maminka není". (My přimontovali nebesa k širšímu boku postýlky, který stál u zdi, a měli jsme taková průhledná - jako hodně hustá záclona.)

Matrace: Máme kokos s pohankou a dobré. Ale nemůžu tvrdit, že by jiná matrace dobrá nebyla.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.